Verzenden & retourneren

VERZENDDEN EN RETOURNEREN

VERZENDING

ZZUNS vertrouwt op PostNL om je bestelling bij je te bezorgen. Dat gebeurt op maandag t/m zaterdag, binnen vier werkdagen. Als je dus voor 20.00 uur bij ons hebt besteld, heb je het binnen vier werkdagen in huis. Uit voorzorg sturen wij  een pakket dus niet naar een postbus sturen! Als je niet thuis bent als het pakket wordt bezorgd, laat de postbode een briefje voor je achter. Het pakket wordt dan nogmaals aangeboden op hetzelfde adres. Ben je dan weer niet thuis, dan wordt het pakket op het dichtstbijzijnde postkantoor voor je afgegeven. Je krijgt dan een briefje in de bus met de melding dat je je bestelling daar binnen drie weken kan afhalen.

VERZENDKOSTEN

De kosten voor bezorging worden automatisch opgeteld bij je rekening als je bestelt. De verzendkosten zijn € 5,00.

Bezorgtijden zijn als volgt:
maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur
zaterdag tussen 9:00 en 16:00 uur.

LEVERTIJD
Zodra je betaling is goedgekeurd, beginnen wij met de verwerking van je bestelling. Wat je vandaag voor 20.00 hebt besteld, heb je binnen 4 werkdagen in huis!

BEZORGMETHODES & ORDER TRACKING

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of op een alternatief afleveradres, bijvoorbeeld op je werk. ZZUNS verzendt je bestelling met PostNL. Ben je niet thuis als de bezorger bij je aan de deur staat? Dan zal de bezorger proberen om het pakket bij de buren af te leveren. Als dit is gelukt dan schrijft de bezorger dit op een kaartje en stopt deze in je brievenbus. Als het de bezorger niet lukt om dit bij de buren af te geven dan vind je ook een kaartje in de brievenbus. Op dit kaartje staat een bezorgcode. Met behulp van deze bezorgcode, kun je een nieuwe aflevermogelijkheid kiezen. Je hebt de volgende mogelijkheden:

  • ·         Je pakket op een PostNL bij jouw in de buurt afhalen
  • ·         Je pakket bij de buren laten bezorgen
  • ·         Je pakket op een ander moment laten leveren

Je kunt je bestelling niet bij een postbus, bedrijventerrein of camping af laten leveren

TRACK AND TRACE

Als je kiest voor thuis bezorgen (of op een alternatief adres leveren) ontvang je een e-mail met track&trace code je je bestelling kan volgen.

HOE STUUR IK EEN ARTIKEL RETOUR EN WAT ZIJN DE KOSTEN?

Graag artikel(en) in originele staat en in originele verpakking retourneren. Verpak de te retourneren artikel(en) in de originele verzendzak of een andere stevige verpakking en sluit de ingevulde retourbon bij. Ben je de retourbon kwijt, neem dan contact op met ZZUNS via het contact formulier.
Je kan het pakketje afgeven bij een POSTNLservicepunt. Omdat wij nog een klein bedrijf zijn, komen de kosten voor de retourzending volledig voor jouw rekening.
ZZUNS accepteert artikelen met gebruiksporen niet. Dus zorg ervoor dat kledingstukken geen beschadiging hebben, geen opgespoten geurtjes, geen vlekken etc.

WANNEER EN HOE BETAALT ZZUNS DE GERETOURNEERDE ARTIKELEN TERUG?

Zodra de retourzending binnen en goedgekeurd is, ontvang je het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug op jou aangegeven bankrekening.
Is de retourzending niet terug binnen voornoemde termijn, betaalt ZZUNS het aankoopbedrag terug op het moment dat jij aantoont door middel van track and trace als dat de retourzending eerder gezonden is. Wanneer je de gehele bestelling retourneert, betaalt ZZUNS uiteraard het aankoopbedrag van de gehele bestelling terug, inclusief de betaalde verzendkosten.

WAT TE DOEN BIJ EEN KLACHT OVER EEN BESTELLING?

Wij doen ons best om jou een goed product te leveren. Wanneer wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben geleverd, laat dit ons dan weten en geef op de retourbon de reden/aard van de klacht op zodat wij de klacht zo goed mogelijk kunnen behandelen.
Indien je het artikel hebt geretourneerd en de klacht is gegrond, zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op het door jou aangegeven bankrekening. Als hierbij de gehele bestelling is geretourneerd dan worden ook de betaalde verzendkosten terugbetaald.
Mocht je liever een vervangend/juist/onbeschadigd artikel willen ontvangen, neem dan contact op met ons via het contact formulier. Indien het gewenste artikel nog leverbaar is

© 2019 - 2021 zzuns | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel